Word lid van ons partner programma en laat uw bedrijf groeien.

Wilt u uw bedrijf sneller laten groeien?

Ons partner programma is ontworpen om u toegang te geven tot marketing talent en technische integraties.

Wij helpen u om slimme oplossingen te ontwikkelen die de groei van uw bedrijf versnellen.

Ontdek onze partner programma’s. Vind datgene dat bij je past en laten we samen beter door groeien.

Technologie Partners

Bedrijven met SaaS-producten en ontwikkelaars die hun product en diensten willen uitbreiden. Bouw voort op de API-oplossing van Postana en bied onze kant-en-klare Direct Mail marketing oplossingen aan de gebruikers van je SaaS-platform.

Integratie Partners

Bedrijven zoals Technology Consultants die hun klanten helpen om het automatisering platform van Postana te integreren in hun operationele workflows. Bied eenvoudig toegang tot de Print & Mail services van Postana en verstuur dagelijks realtime geactiveerde Direct Mail campagnes.

Oplossings Partners

Bedrijven zoals Marketing Agencies,getalenteerde onafhankelijke marketing professionals en drukkerijen die klanten helpen met hun groeistrategie. Beheer de operationele uitvoering van uw Direct Mail programma’s.

Waarom Postana partner worden?

Word lid van onze vertrouwde community van partners en vermarkt onze gecombineerde oplossingen voor de gebruikers van Postana en uw eigen klanten. Met exclusieve voordelen en inzichten zijn partners uitgerust om onze wederzijdse klanten beter van dienst te zijn en het bedrijf te laten groeien.

Pictogram - Nieuwe klanten bereiken

Nieuwe klanten bereiken

We helpen Postana partners om hun bedrijf te laten groeien met een vermelding in onze marketing oplossing of integratie overzicht. Laat uw beste werk zien en ontvang nieuwe leads van onze klanten op zoek naar uw diensten.
Pictogram - Speciale prijzen en voordelen

Speciale prijzen en voordelen

Als partner profiteert u van toegang tot onze Agency Module met op maat gemaakte product prijzen en korting op diensten om de groei van uw bedrijf te versnellen.

Pictogram - Ondersteuning voor training en implementatie

Ondersteuning voor training en implementatie

Om u zo snel mogelijk aan de slag te krijgen, bieden wij u implementatie ondersteuning en geven wij aanvullende training over onze producten.
Pictogram - Roadmap Planning en Partner Content

Vooruit plannen met content die alleen voor partners is

Krijg al vroeg inzicht in onze producten met exclusieve roadmap sneak peeks, verse tips en tools en presentaties. We bieden partners ook de kans om deel te nemen aan bèta-tests voor nieuwe functies en updates.
Pictogram - Eenvoudige toegang tot Succes Manager

Eenvoudige toegang tot campagne succes manager

Een gespecialiseerd campagne succes team wordt getraind en klaar om uw vragen te beantwoorden. Ze helpen je problemen op te lossen en geven je inspiratie. Optimaliseer uw marketing automatisering programma’s met best practices die we bieden voor een breed scala aan onderwerpen.

Pictogram - Bouw je netwerk

Je netwerk uitbouwen

We bieden co-marketing, evenementen en mogelijkheden om collega’s van het partner programma te ontmoeten. Zodat je de exposure krijgt en je netwerk kan uitbreiden. Het is een internationale gemeenschap die gelooft dat het op de eerste plaats zetten van onze klanten de sleutel is tot groei in de data economie.

Bureaus en Consultants ondersteunen hun klanten samen met Postana.

WeAreBrain - Integratie Partner Postana
Affiliprint - Solution Partner Postana